Tattoos

Bij tattooshop DAMADA Tattoo & Body Art wordt voor de tattoos uitsluitend gewerkt met nieuwe pre-gesteriliseerde naaldmodules. Er wordt gewerkt met top kwaliteit inkt, zoals Intenze, Cheyenne en Quantum. Deze inkten worden strikt gecontroleerd door de Keuringsdienst van Waren en voldoen aan alle richtlijnen, alvorens zij via onze vaste Nederlandse leveranciers bij ons terecht komen.

Je kunt voor alle stijlen terecht, zoals o.a. Black & Grey, Colour, Chicano, Oriental, Old- & New School, Realism, Portret, Geometrics en Dotwork. David’s specialiteiten zijn o.a. Old School Fine line-, Colour-, gedetailleerde- en realistische tattoos. Indien nodig werkt David ook Freehand ontwerpen en/of uitbreidingen direct op de klant uit.

Na een intakegesprek wordt een afspraak ingepland, waarna jouw wensen/ideeën worden uitgewerkt tot een persoonlijk en exclusief design. Zeker 90% van al onze gezette tattoos zijn custom designs (door David of Mary ontworpen). Met passie, ruime ervaring en plezier werken wij zonder haast aan elke behandeling. Onze werkruimtes zijn gescheiden, waarbij ramen en deuren kunnen worden gesloten voor meer privacy.

De minimum leeftijd om bij DAMADA een tattoo te kunnen zetten is 16 jaar. Tussen de 16-18 jaar echter wel met toestemming van een ouder.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op of kom langs in de shop om jouw design, prijs, datum en tijd om de tattoo te zetten, af te stemmen. Je kunt in de shop ook een kijkje nemen in de boeken, tijdschriften, flashes en portfolio’s met foto’s van gezet werk en behandelingen, door David en Mary.

Tot ziens in onze shop, waar de koffie, thee of frisdrank altijd klaar staan!

LET OP!!

– Zorg ervoor dat je iets gegeten hebt voordat je een tattoo

zet, om duizeligheid of flauwvallen te voorkomen!

– Klanten onder invloed van alcohol of drugs

worden bij DAMADA niet behandeld!

– Neem bij voorkeur 24 uur vóór én na

het zetten van een tatoeage GEEN

 alcohol, drugs, koffie, red-bull!

– Er kan tijdens het tatoeëren

maximaal 1 persoon mee

de behandelruimte in!

– Wij tatoeëren niet op

handen en gezicht!

 

Klik hier voor de meest recente hygiënerichtlijn voor tatoeages