Prices Body Piercings

PRICES BODY-PIERCINGS 2024

(klik hier voor AANBIEDINGEN)

PRIJSLIJST BODY PIERCINGS

ALTIJD OP AFSPRAAK VIA E-MAIL info@damada.nl

Tongpiercings worden 2x verwisseld voor kortere staafjes. Dit gebeurd dan na 3 weken en 6 weken nadat de piercing gezet is. Kosten hiervoor zijn €5,00 p/keer (incl. wisselen en nieuwe steriele titanium piercing).

Voor het verwisselen of verwijderen van piercings, die bij DAMADA zijn gezet, wordt €5,00 p/piercing gerekend i.v.m. materiaal/tijd (exclusief prijs van de bij DAMADA gekochte nieuwe piercing). Gekochte piercings bij DAMADA kunnen op afspraak worden verwisseld. Wij wisselen of verwijderen géén piercings die ergens anders zijn gezet of aangeschaft.

Stretchen oor 1ste behandeling inclusief fleshtunnel vanaf €12,50 p/oor. Vervolgafspraken vanaf €5,00 p/oor.

De prijzen in bovenstaande tabel zijn voor basis titanium piercings p/st (of basis 18kr verguld +€5,00). Prijzen zijn inclusief basis sieraad, piercen, nazorgvoorschriften en antisept.

Bij het zetten van 2 dezelfde piercings, zoals 2x tepel, 2x tragus, 2x helix of bijvoorbeeld zoals een snake- of spiderbite, krijg je altijd korting op de 2de piercing (met basis titanium piercing), mits in dezelfde behandeling gezet en bij dezelfde persoon. Voor de 2de piercing betaal je dan maar €30,00 i.p.v. € 45,00 (voor basis 18kr verguld €35,00). Naast de basis piercings is er ook keuze uit andere piercings tegen een meerprijs.

 

Je kan bij DAMADA ook terecht voor de volgende medische piercings:

  • NVS-daith piercing (o.a. verlichting migraine)
  • Anti-allergie helix piercing 
  • Shen Men piercing (o.a. stress, angst, gewichtsverlies, huid- en ontstekingsziekten)                           

Medische piercings worden alleen op afspraak op donderdag tussen 12:00 – 17:00 uur gezet. Een afspraak voor een medische piercing of piercings duurt gemiddeld ongeveer 60-75 minuten. Tijdens het eerste gedeelte van de afspraak vindt een consult plaats om een dossier aan te maken. Tijdens dit gesprek worden de lichamelijke klachten besproken en vastgesteld welke medische piercing(s) het beste past/passen. Vervolgens worden de desbetreffende drukpunten voor die piercing(s) in de oren gemeten en kan de piercing worden gezet met de uitgekozen steriele piercing. Na het zetten volgt een uitgebreide uitleg over de verzorging en genezing van de piercing. De klant ontvangt een nazorgformulier en een verzorgingsproduct.

Bij het zetten van 2 dezelfde medische piercings, krijg je altijd korting op de 2de piercing, mits in dezelfde behandeling gezet en bij dezelfde persoon. Voor de 2de piercing (met basis titanium piercing) betaal je dan maar €35,00 i.p.v. €85,00 (voor basis 18kr verguld €40,00). Naast de basis piercings is er ook keuze uit andere piercings tegen een meerprijs. 

Klik hier voor meer informatie 

 

*Het zetten van piercings is altijd op afspraak op donderdag, vrijdag van 12:00 – 17:00 uur en op zaterdag van 12:00 – 16:00 uur. Op woensdagmiddag van 12:00 – 17:00 uur is er inloop (zonder afspraak) voor het zetten van alle piercings. Medische piercings alleen op afspraak op donderdag tussen 12:00 – 17:00 uur.

Wij werken wij alleen 1 op 1. Om een afspraak te maken kan je een e-mail sturen naar info@damada.nl

Tot gauw!