Mary Cardo Baas - Tattoo Artist & Piercer

Mary Cardo Baas

Ik ben Mary Cardo Baas en ben in 2009, samen met David en Dani, een tattooshop in Heerhugowaard begonnen. DAMADA is een gezellig klein familiebedrijfje.

Ik houd mij o.a. bezig met tatoeëren, piercen, permanente make-up en laser tattoo removal. Hiervoor heb ik officiële opleidingen/cursussen gevolgd en ben gediplomeerd. Tevens ben ik in het bezit van een EHBO-diploma.

Mijn creativiteit en passie voor tekenen, ontwerpen, handvaardigheden en kunst, hebben er toe geleid voor dit beroep te kiezen. Ik blijf het als hobby zien en werk elke dag met plezier  en motivatie aan mijn opdrachten en behandelingen.

Geef je lichaam de aandacht die het verdient. Met de juiste behandeling, advies en nazorg, zul je er altijd perfect uitzien!

Voor het zetten van piercings, intakes of advies/vragen, kun je dagelijks tussen 12:00 – 17:00 uur zo terecht in de shop zonder afspraak. (op dit moment i.v.m. corona gelden andere regels). Tot gauw in de shop of neem contact met me op!