Mary Cardo Baas - Tattoo Artist & Piercer

Mary Cardo Baas

Ik ben Mary Cardo Baas en ben in 2009, samen met David een tattoo/piercingshop in Heerhugowaard begonnen. DAMADA is een gezellig klein familiebedrijfje.

Ik houd mij o.a. bezig met tatoeëren, medisch tatoeëren, piercen, stretchen, medisch piercen en laser tattoo removal. Hiervoor heb ik officiële opleidingen/cursussen gevolgd en ben gediplomeerd. Tevens ben ik in het bezit van een EHBO-diploma.

Op dit moment ben ik mij verder aan het verdiepen in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Dit is een mooie en goede aanvulling voor o.a. de medische piercings die ik zet. Bij de opleiding die ik volg tot Acupuncturist komt bij afronding de Cosmetische acupunctuur als nieuwe behandeling bij DAMADA. Bij deze behandeling worden bepaalde verouderingspunten b.v. op het gezicht gestimuleerd d.m.v. acupunctuurnaaldjes voor een frisse, natuurlijke uitstraling met een betere doorbloeding. Dit heeft een voordeel, dat er geen chemische middelen worden geïnjecteerd, zoals Botox.  

Mijn creativiteit en passie voor tekenen, ontwerpen, handvaardigheden en kunst, hebben er toe geleid voor dit beroep te kiezen. Ik blijf het als hobby zien en werk elke dag met plezier  en motivatie aan mijn opdrachten en behandelingen.

Geef je lichaam de aandacht die het verdient. Met de juiste behandeling, advies en nazorg, zal je er altijd perfect uitzien!

Tot gauw in de shop of neem contact met me op!