Body Piercings & Studex

De body piercings worden gezet door Mary. Er worden uitsluitend nieuwe pre-gesteriliseerde titanium piercings gebruikt. Voor navelpiercings kun je kiezen uit verschillende leuke kleuren. Onze werkruimtes zijn gescheiden, waarbij deuren/ramen altijd dicht kunnen voor meer privacy. Ook kun je terecht voor losse piercings en accessoires, balletjes, tunnels etc.

Verder werken wij ook met het Studex klik-systeem. Dit mag alleen worden gebruikt in de oorlel, vlakke gedeelte van het kraakbeen in de helix en de neusvleugel.  Dit systeem is vrijwel pijnloos en wordt geklikt d.m.v. een ‘push through’ systeem met een oorknopje of barbell. Daarbij heb je keuze uit wel ruim 45 verschillende soorten.

Voor de 1ste gaatjes met de Studex klik-oorbellen geldt geen minimum leeftijd. De knopjes zijn gemaakt van hypoallergeen materiaal, zoals Titanium, Chirurgisch Staal of Goud. Deze zijn nikkel-, lood-, cadmium- en kobaltvrij en zitten steriel verpakt.

Voor baby’s zijn er, indien gewenst, ook gouden knopjes beschikbaar. Voor de 1ste gaatjes is het altijd met toestemming/toezicht van een ouder. Voor de 2de en 3de gaatjes, helix en neus geldt net als bij piercings: tussen de 12-16 jaar met toestemming/toezicht van een ouder en vanaf 16 jaar zonder toestemming/toezicht van een ouder.

o.a. Anti Tragus – Bridge – Conch – Daith – Eskimo – Forward Helix – Fraenum – Helix – Lip – Industrial – Madonna – Medusa – Navel – Neus – Rook – Septum – Snakebite – Snug – Spiderbite – Tepel – Tong – Tragus – Vertical Tragus – Wenkbrauw

Voor het zetten van piercings kan je op openingsdagen

van dinsdag t/m vrijdag tussen 12:00 uur – 17:00 uur

 en zaterdag tussen 12:00 – 16:00 uur terecht op afspraak.

Let op: we werken alléén op afspraak!

Je kan dan even een e-mail sturen naar: info@damada.nl

Body Piercings worden geplaatst vanaf 16 jaar zonder toestemming en toezicht

en tussen de 12-16 jaar met toestemming en toezicht ouder.

(legitimatiebewijs meenemen!)

Bij verhindering, het verzetten of annuleren van een afspraak,

dien je dit tenminste 24 uur van te voren door te geven,

anders zijn wij genoodzaakt €25,00 in rekening brengen voor de gereserveerde tijd.

LET OP!!

– Zorg ervoor dat je iets gegeten hebt voordat je een piercing zet

om duizeligheid of flauwvallen te voorkomen!

– Klanten onder invloed van alcohol of drugs

worden bij DAMADA niet behandeld!

 

Klik hier voor de meest recente hygiënerichtlijn voor het klikken van oren en neusvleugels d.m.v. een ‘push through’ systeem (Studex)

Klik hier voor de meest recente hygiënerichtlijn voor piercen