Body Piercings & Studex

De BODY PIERCINGS worden gezet door Mary, die al 15 jaar ervaring heeft met alle piercings. Er worden uitsluitend nieuwe pre-gesteriliseerde titanium en 18kr gold plated (316L chirurgisch staal) piercings gebruikt. Je hebt keuze uit verschillende basis piercings die bij de prijs zijn inbegrepen. Naast de basis piercings is er ook keuze uit andere modelletjes piercings tegen een kleine meerprijs.

Onze werkruimtes zijn gescheiden, waarbij deuren/ramen altijd dicht kunnen voor meer privacy. Ook kun je terecht voor het aanschaffen van losse piercings en accessoires, balletjes, tunnels etc.

Verder werken wij ook met het STUDEX klik-systeem. Dit mag alleen worden gebruikt in de oorlel, het vlakke gedeelte van het kraakbeen in de helix en de neusvleugel.  Dit systeem is vrijwel pijnloos en wordt geklikt d.m.v. een ‘push through’-systeem met een oor/neusknopje. Daarbij heb je keuze uit wel ruim 50 verschillende soorten.

Voor de 1ste gaatjes met de Studex klik-oorbellen geldt geen minimum leeftijd. De knopjes zijn gemaakt van hypoallergeen materiaal, zoals Titanium, 316L Chirurgisch Staal (ook 18kr verguld) of Goud. Deze zijn nikkel-, lood-, cadmium- en kobaltvrij en zitten steriel verpakt.

Voor baby’s zijn er speciale baby-oorknopjes. Die zijn wat kleiner met een iets korter staafje. We hebben 4 verschillende soorten baby-oorknopjes. Je krijgt er een leuk opbergdoosje bij om de eerste oorknopjes in te bewaren.

Voor de 1ste gaatjes is het altijd met toestemming/toezicht van een ouder, indien de leeftijd onder de 12 jaar is. Voor de 2de en 3de gaatjes, helix en neus geldt net als bij piercings: tussen de 12-16 jaar met toestemming/toezicht van een ouder en vanaf 16 jaar zonder toestemming/toezicht van een ouder.

o.a. Anti Tragus – Bridge – Conch – Daith – medische anti-migraine NVS Daith piercing – Eskimo – Forward Helix – Fraenum – Helix – medische anti-allergie Helix piercing) – Lip – Industrial – Madonna – Medusa – Navel – Neus – Rook – Septum – medische anti-stress Shen Men piercing – Snakebite – Snug – Spiderbite – Tepel – Tong – Tragus – Vertical Tragus – Wenkbrauw

Voor het zetten van piercings kan je op afspraak terecht

op donderdag en vrijdag tussen 12:00 uur – 17:00 uur

 en zaterdag tussen 12:00 – 16:00 uur.

Op woensdagmiddag is er inloop tussen 12:00 – 17:00 uur zonder afspraak.

Je kan voor het maken van een afspraak even een e-mail sturen naar: info@damada.nl

Body Piercings worden geplaatst vanaf 16 jaar zonder toestemming en toezicht

en tussen de 12-16 jaar met toestemming en toezicht ouder.

(legitimatiebewijs meenemen!)

Bij verhindering, het verzetten of annuleren van een afspraak,

dien je dit tenminste 24 uur van te voren door te geven,

anders zijn wij genoodzaakt €25,00 in rekening brengen voor de gereserveerde tijd.

LET OP!!

– Zorg ervoor dat je iets gegeten hebt voordat je een piercing zet

om duizeligheid of flauwvallen te voorkomen!

– Klanten onder invloed van alcohol of drugs

worden bij DAMADA niet behandeld!

 

Klik hier voor de meest recente hygiënerichtlijn voor het klikken van oren en neusvleugels d.m.v. een ‘push through’-systeem (Studex)

Klik hier voor de meest recente hygiënerichtlijn voor piercen