Verkoop Merchandise & Accessoires

In de shop verkopen we naast piercing accessoires, ook sinds begin 2020 leuke merchandise. We hebben originele eigen ontworpen T-shirts met logo of artwork.

Tevens zijn wij één van de weinige shops in Nederland, die merchandise van het Amerikaanse topmerk Sullen verkoopt. Het artwork op de Sullen merchandise is ontworpen door bekende Tattoo Artists. Elk seizoen komen er weer nieuwe T-shirts, shorts, hoodies, long-sleeves, petjes, key-cords, overhemden en sokken uit.

Sinds de eerste corona lock-down in maart 2020 zijn wij begonnen met het maken en verkopen van paracord-armbanden. Erg leuk en trendy en in vele kleuren te verkrijgen. Je kan kiezen uit kunststof, (gun)metalen, zwart metalen, goud-, roségoud- of zilverkleurige sluitingen. Met of zonder borduursel en/of stenen, bedels en blingers. Mocht jouw kleurtje of maat er niet tussen zitten, dan maken wij ze ook op verzoek.

Eén van onze topproducten zijn de handgemaakte natuurstenen pluggen. Deze zijn gemaakt door de bekende Poolse Artist Jokub Vorel.

De body-piercings en accessoires zijn van titanium of chirurgisch staal. Je kan terecht voor vele leuke navelpiercings met hangers, labrets, klikringetjes, septum-piercings, pluggen, tunnels en allerlei losse balletjes en staafjes. Ook in zwart, geanodiseerd titanium, 18kr verguld goud en roségoud.

Ben je geïnteresseerd in het kopen van accessoires, merchandise, piercings, paracord armbanden of bv kadobonnen, dan kan je ons altijd bereiken via Facebook of info@damada.nl of kom gewoon gezellig langs om te kijken. Dat kan van dinsdag t/m vrijdag tussen 12-17 uur en zaterdag tussen 12-16 uur.

Klik hier voor foto’s van de merchandise, piercings en paracord armbanden.

Tot gauw!