Prices Tattoos

PRIJSLIJST 2024 – PRICES TATTOOS

(klik hier voor AANBIEDINGEN)

PRIJSLIJST TATTOOS

Afgesproken bedrag dient vóór aanvang sessie te worden voldaan.

Bij tatoeages vindt ALTIJD eerst een intakegesprek plaats in de shop en wordt er €25,00, €50,00 of zoals bij grotere projecten 1 uur aanbetaald (+ eventuele ontwerpkosten, die zijn 10% over totaalbedrag van afbeeldingen of ideeën die uitgewerkt of gewijzigd moeten worden of bij projecten 1-malig €25,00-€50,00).

Een dagsessie is €900,00 (i.g.v. kleur €1.000,00). Dit is voor 7,5 uur tatoeëren en 0,5 uur voor koffie/lunchpauze). De lunch wordt door Damada verzorgd. Bij dagsessies wordt €300,00 aanbetaald (voor kleur geldt een toeslag van €100,00). Het restant wordt vóór aanvang dagsessie voldaan.

Prijzen worden niet telefonisch of per e-mail, FB e.d. verstrekt.

Bij medische tatoeages (bij DAMADA kan je terecht voor wenkbrauw- en tepelhofreconstructie), geldt een minimumprijs van €175,00 per behandeling/per tepel of wenkbrauw. Worden beiden kanten gedaan, dan geldt een korting van 25% op de 2de. Prijzen hangen af van de afmeting en zal tijdens het intakegesprek worden besproken.

Bij annulering van een afspraak wordt geen geld geretourneerd, i.v.m. de reeds gemaakte voorbereidingen, schetsen, ontwerpen, zoekwerk, tijd en materiaal. Bij het niet tijdig afbellen of verzetten van de afspraak (tenminste 2 WERKdagen van te voren bij tatoeages op afmeting en 5 WERKdagen bij projecten, (uitgesloten zijn dus zon-, maan-, feest- en vakantiedagen), verzuim door ziekte of niet komen opdagen, wordt de aanbetaling in rekening gebracht. Bij projecten komen de vervolgafspraken automatisch te vervallen, mits een nieuwe aanbetaling voldaan is.

Voor grotere afmetingen, specials of projecten, zoals sleeves, body-suits, backpieces, uitbreidingen, opknappen van bestaande tatoeages die bij DAMADA zijn gezet, wordt een uurtarief gehanteerd van €130,00 p/uur (Voor kleur €140,00 p/uur). Na het eerste uur wordt er per uur €130,00 of per kwartier €32,50 doorberekend. (Voor kleur geldt een toeslag van €10,00 p/uur – €2,50 per kwartier)

Voor het opknappen of uitbreiden van tatoeages die NIET bij DAMADA zijn gezet, zowel voor cover-ups, geldt een uurtarief van €150,00 p/uur. Dit is voor het eerste uur of deel daarvan. Na het eerste uur wordt er per uur €150,00 of per kwartier €37,50 doorberekend.

Bij dagsessies wordt bij het bespreken en inplannen €300,00 aanbetaald (of i.g.v. kleur € 400,00) en wordt vóór aanvang het restantbedrag van €600,00 voldaan. Indien de klant de dagsessie vóór het eind van de dag wenst te beëindigen, niet kan uithouden of indien het besproken werk vóór het eind van de dag klaar is, wordt geen geld geretourneerd.

Bij project-sessies, die gemiddeld 3-4 uur duren (mits anders afgesproken), worden de gewerkte uren volgens afgesproken uurtarief voldaan. De aanbetaling blijft staan, indien er nog meer afspraken ingeboekt staan en wordt verrekend in de laatste sessie bij het afronden van het project.

Indien een tatoeage eerst moet worden ontworpen of als een bestaand ontwerp/idee moet worden uitgebreid of veranderd, wordt 10% over de totaalprijs als ontwerpkosten gerekend. Voor tatoeages op basis van uurtarief, wordt voor het ontwerpen/uitwerken €25,00 – €50,00 gerekend. Dit is eenmalig. De ontwerpkosten worden evenals de aanbetaling bij de intake en het inplannen van de afspraak voldaan.

Ontwerpen worden niet gemaild en mogen niet gefotografeerd worden. Deze zijn alleen te bezichtigen op afspraak bij DAMADA in de shop, mits anders overeengekomen.

* Voor het bijwerken van een pas gezette tatoeage (bij DAMADA) geldt:

– dat je op nacontrole bent geweest. Dat is 2 weken na het zetten voor beoordeling genezing/nazorg

– in overleg bijwerken binnen 6-8 weken na het zetten

– in overleg afspraak/tijd inplannen voor het bijwerken

– kosten voor het bijwerken zijn €25,00 i.v.m. materiaal/tijd (dit is 50% van de normale startprijs).

Een tatoeage die bij DAMADA is gezet kan tijdens de sessie van een nieuwe tatoeage, gratis worden bijgewerkt, mits dit bij de nacontrole is overeengekomen