Prices Tattoo Removal

PRICES TATTOO REMOVAL 2024

(klik hier voor AANBIEDINGEN)

PRIJSLIJST LASER TATTOO REMOVAL

Voorafgaand vindt altijd een intakegesprek (+ een eventueel laser testje) plaats. Wij kijken naar de te behandelen huid en tattoo. Ook bespreken wij dan de eventuele contra-indicaties en verzorging.

Vervolgens maken wij een afspraak of afspraken en wordt een aanbetaling voldaan van €50,00 als borg. Deze borg blijft staan voor de nog te komen afspraken. De aanbetaling verrekenen wij dan bij de laatste behandeling. Bij niet tijdig afzeggen of verzetten van de afspraak (tenminste 48 uur van te voren) of niet komen opdagen, wordt de aanbetaling van €50,00 in rekening gebracht.

Bij complete verwijdering van minimaal 6 behandelingen geldt een lagere prijs dan bij losse behandelingen. Bij het annuleren of voortijdig staken van de behandelingen voor complete verwijdering op verzoek van de klant, wordt de aanbetaling NIET geretourneerd.

De geavanceerde Laser (ND Q-Switched YAG), die DAMADA gebruikt voor het uitvoeren van de bovenstaande laserbehandelingen, boekt uitstekende resultaten.

Het naleven van een goede nazorg speelt hierbij een uiterst belangrijke rol, om zo het optimale resultaat te behalen zonder littekenvorming.

Alternatieve opties voor tattoo- en/of pigmentverwijdering zijn om het chirurgisch te laten verwijderen. Ook bestaan er nog steeds oude methodes, zoals CO2, argonlaser, schuren of etsen. Hierbij ontstaat echter wel degelijk littekenvorming.

Meer info? Kom dan even langs of neem contact op.