Tattoos

Tattoostijlen:

Je kunt bij DAMADA voor alle stijlen terecht, zoals o.a.:

  • Fine Line (No.1 Heerhugowaard e.o.)
  • Black & Grey
  • Colour
  • Polynesian/Maori/Marquesen/Samoan
  • Oriental
  • Old- & New School/Neo-Traditional
  • Realism/3D
  • Portret
  • Geometric tattoos
  • Mandala/Dotwork

Specialiteiten:

Onze specialiteiten zijn o.a. Old/New School-, Fine Line- en Soft Shading-, Colour-, Polynesian/Maori/Samoan-, gedetailleerde- en (foto)realistische- en 3D tattoos. 

Indien nodig werken wij ook free-hand ontwerpen en/of uitbreidingen direct op de klant uit. Ook kun je terecht voor het opknappen van tattoos, uitbreidingen, cover-ups en medische tattoos (tepelhofreconstructie).

Met passie, ruim 15 jaar ervaring en plezier werken wij zonder haast aan elke behandeling.

Intakegesprek:

Tijdens een intakegesprek bespreken wij al jouw wensen/ideeën, waarna een afspraak voor het zetten van de tattoo ingepland kan worden. Voor jouw afspraak maken wij n.a.v. wat er besproken is, een persoonlijk en exclusief design.

Zeker 90% van al onze gezette tattoos zijn custom designs (door David of Mary ontworpen).

Privacy:

Onze werkruimtes zijn gescheiden, met de mogelijkheid om ramen en deuren te sluiten, voor privacy indien dit gewenst is.

Minimum leeftijd:

De minimum leeftijd om bij DAMADA Tattoo & Body Art een tattoo te zetten is 16 jaar. Tussen de 16-18 jaar echter wel met toestemming van één of beide ouders. Een ouder ondertekent het toestemmingsformulier, maar hoeft niet fysiek aanwezig te zijn bij het tatoeëren. De meeste tattooshops hanteren deze minimumleeftijd van 16 jaar en bij sommige shops is dat 18 jaar.

Ondanks dat het, verbazingwekkend genoeg, in Nederland vanaf 12 jaar wettelijk is toegestaan om getatoeëerd te worden, moet dit in aanwezigheid én met toestemming van de ouders gebeuren. Tevens zijn tatoeages op het hoofd, de hals, de handen en polsen verboden onder de 16 jaar. Alles hierover en over minimum leeftijd kan je terugvinden op de website van de Rijksoverheid. I.v.m. de jonge leeftijd hebben de meeste tattooshops, morele bezwaren tegen het tatoeëren van kinderen.

Kwaliteit/hygiëne:

Bij tattooshop DAMADA Tattoo & Body Art werken wij uitsluitend volgens de richtlijnen van het LCHV en zijn GGD-gecertificeerd.

Wij gebruiken uitsluitend kwaliteit inkten van o.a. World Famous, Kuro Sumi, Panthera en I AM INK. Deze inkten zijn goedgekeurd en voldoen aan de de nieuwste EU Reach-regelgeving, die is ingegaan per 04-01-2022 (REACH). Deze worden strikt gecontroleerd door de Keuringsdienst van Waren, voordat zij via onze vaste Nederlandse leveranciers bij ons terecht komen.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op of kom langs in de shop om jouw design, prijs, datum en tijd om de tattoo te zetten, af te stemmen.

Je kunt in de shop ook een kijkje nemen in de boeken, tijdschriften, flashes of in de portfolio’s, waarin foto’s staan van gezet werk en behandelingen, door David en Mary.

Tot ziens in onze shop, waar de koffie, thee of frisdrank altijd klaar staan!

LET OP!!

– Zorg ervoor dat je iets gegeten hebt voordat je een tattoo

zet, om duizeligheid of flauwvallen te voorkomen!

– Klanten onder invloed van alcohol of drugs

worden bij DAMADA niet behandeld!

– Neem 24 uur vóór én na het zetten

van een tatoeage GEEN alcohol,

 drugs, koffie of red-bull!

– Wij tatoeëren NIET

op het gezicht!

Klik hier voor de meest recente hygiënerichtlijn voor tatoeages