Permanente Make-Up PMU

Permanente Make-Up (ook wel PMU of Micro Pigmentation) is een ware uitkomst om jarenlang plezier te hebben van een mooi en verzorgd uiterlijk. Niet meer weg te denken bij sporters, vakantiegangers of wie het allemaal niet zo goed meer kan zien zonder bril.

Tevens gebruiken we deze techniek voor mannen met een dunnere haarinplant, of waarbij de haargrens wat naar achter zit. Met de MHP (Micro Hair Pigmentation) wordt de huid gepigmenteerd en lijkt de haarinplant weer voller. Ook voor de Medical Pigmentation (bv. voor tepelhof) kun je bij DAMADA terecht.

De behandeling kan d.m.v. het vooraf insmeren met Emla Zalf, vrijwel pijnloos verlopen. Deze verdovende zalf kan alleen op doktersrecept worden verkregen via de huisarts. De PMU wordt aangebracht d.m.v. micropigmentatie of microblading met pigment vlak onder de epidermis, op max. 0,2mm. Dit wordt d.m.v. een strijk-techniek (strokes) en pigment in de huid aangebracht. Er wordt dus niet geprikt! Om een idee te geven hoe oppervlakkig dit gezet wordt, tatoeages worden gemiddeld zo’n 8x dieper gezet.

De pigmenten (Quantum) voldoen aan alle richtlijnen, zijn organisch en vervaardigd uit plantenextracten, voor een optimaal resultaat zonder complicaties. Tevens voldoen zij aan de nieuwste EU REACH-regelgeving, die per 04-01-2022 is ingegaan.

Je kunt terecht voor de:

  • Wenkbrauwen – Schaduw-, Hairstroke- en 3D-Techniek
  • Eyeliners – Boven en/of onder (dun of dik)
  • Infralashes – Pigmenteren van een lijntje tussen de wimpers
  • Lippen – Contourlijnen, gedeeltelijk schaduw of volledig gekleurd
  • Medical Pigmentation – Bv. tepelhofcorrectie

Neem voor meer info, vragen of advies even contact met me op of kom langs.

Dag en nacht een verzorgd en natuurlijk uiterlijk!!

Klik hier voor de meest recente hygiënerichtlijn voor Permanente Make-Up