Prices Tattoos

PRIJSLIJST 2021 – PRICES TATTOOS

(klik hier voor AANBIEDINGEN)

PRIJSLIJST TATTOOS 2021

Afgesproken bedrag dient VOOR aanvang sessie te worden voldaan.

Bij tatoeages vind ALTIJD eerst een intakegesprek plaats in de shop en er wordt € 25,00, € 50,00 of zoals bij grotere projecten 1 uur aanbetaald (+ eventuele ontwerpkosten, die zijn 10% over totaalbedrag van afbeeldingen of ideeën die uitgewerkt of gewijzigd moeten worden of bij projecten 1-malig €25,00-€50,00). Het restant wordt voldaan wanneer de  tatoeage gezet wordt. Prijzen worden niet telefonisch of per e-mail, FB e.d. verstrekt.

Bij annulering van een afspraak wordt geen geld geretourneerd, i.v.m. de reeds gemaakte voorbereidingen, schetsen, ontwerpen, zoekwerk, tijd en materiaal. Bij het niet tijdig afbellen of verzetten van de afspraak (tenminste 2 WERKdagen van te voren bij tatoeages op afmeting en 5 WERKdagen bij projecten, (uitgesloten zijn dus zon-, maan-, feest- en vakantiedagen), verzuim door ziekte of niet komen opdagen, wordt de aanbetaling in rekening gebracht. Bij projecten komen vervolgafspraken dan automatisch te vervallen, mits een nieuwe aanbetaling wordt voldaan.

Voor grotere afmetingen, specials of projecten, zoals sleeves, body-suits, backpieces, uitbreidingen, opknappen van bestaande tatoeages die bij DAMADA zijn gezet, wordt een uurtarief gehanteerd van € 100,00 p/uur.

Voor het opknappen of uitbreiden van tatoeages die NIET bij DAMADA zijn gezet, zowel voor cover-ups, geldt een uurtarief van € 125,00 p/uur. Bij elke sessie, die gemiddeld 3-4 uur duurt (mits anders afgesproken), worden de gewerkte uren volgens afgesproken uurtarief voldaan. De aanbetaling blijft staan, indien er nog meer afspraken ingeboekt staan en wordt verrekend in de laatste sessie bij het afronden van het project.

Indien een tatoeage eerst moet worden ontworpen of als een bestaand ontwerp/idee moet worden uitgebreid of veranderd, wordt 10% over de totaalprijs als ontwerpkosten gerekend. Voor tatoeages op basis van uurtarief, wordt voor het ontwerpen/uitwerken € 25,00 –  € 50,00 gerekend. Dit is eenmalig. De ontwerpkosten worden evenals de aanbetaling bij de intake en het inplannen van de afspraak voldaan.

Ontwerpen worden niet gemaild en mogen niet gefotografeerd worden. Deze zijn alleen te bezichtigen op afspraak bij DAMADA, mits anders overeengekomen.

* Voor het bijwerken van een pas gezette tatoeage (bij DAMADA) geldt:

– dat je op nacontrole bent geweest. Dat is 2 weken na het zetten voor beoordeling genezing/nazorg

– in overleg bijwerken 6-8 weken na het zetten

– in overleg afspraak/tijd inplannen voor het bijwerken

– kosten voor het bijwerken zijn € 25,00 i.v.m. materiaal/tijd (dit is 50% van de normale startprijs). Een tatoeage die bij DAMADA is gezet kan tijdens de sessie van een nieuwe tatoeage, gratis worden bijgewerkt, mits dit bij de nacontrole is overeengekomen