Prices Tattoos

PRIJSLIJST 2020 – PRICES TATTOOS

(klik hier voor AANBIEDINGEN)

PRIJSLIJST TATTOOS

Afgesproken bedrag dient VOOR aanvang sessie te worden voldaan.

Bij tatoeages vind ALTIJD eerst een intakegesprek plaats in de shop en er wordt € 25,00, € 50,00 of zoals bij grotere projecten 1 uur aanbetaald (+ eventuele ontwerpkosten). Het restant wordt voldaan wanneer de  tatoeage gezet wordt. Prijzen worden niet telefonisch of per email, FB e.d. verstrekt.

Bij annulering van een afspraak wordt geen geld geretourneerd, i.v.m. de reeds gemaakte voorbereidingen, schetsen, ontwerpen, zoekwerk, tijd en materiaal. Bij het niet tijdig afbellen of verzetten van de afspraak (tenminste 2 WERKdagen van te voren bij tatoeages op afmeting en 5 WERKdagen bij projecten. Uitgesloten zijn dus zon-, maan-, feest- en vakantiedagen), verzuim door ziekte of niet komen opdagen, wordt de aanbetaling in rekening gebracht. Bij projecten komen vervolgafspraken dan automatisch te vervallen, mits een nieuwe aanbetaling wordt voldaan.

Voor grotere afmetingen, specials of projecten, zoals sleeves, body-suits, backpieces, uitbreidingen, opknappen van bestaande tatoeages en bepaalde stijlen, wordt een uurtarief gehanteerd variërend van € 90,00 – € 100,00 p/uur. Voor cover-ups is het uurtarief € 125,00 p/uur. Bij elke sessie, die 3-4 uur duurt (mits anders afgesproken), worden de gewerkte uren volgens afgesproken uurtarief voldaan. De aanbetaling blijft staan en wordt verrekend in de laatste sessie bij het afronden van het project.

Indien een tatoeage eerst moet worden ontworpen of als een bestaand ontwerp/idee moet worden uitgebreid of veranderd, wordt 10% over de totaalprijs als ontwerpkosten gerekend. Voor tatoeages op basis van uurtarief, wordt voor het ontwerpen/uitwerken € 25,00 –  € 50,00 gerekend. Dit is eenmalig. De ontwerpkosten worden evenals de aanbetaling bij de intake en het inplannen van de afspraak voldaan.

Ontwerpen worden niet gemaild en mogen niet gefotografeerd worden. Deze zijn alleen te bezichtigen op afspraak bij DAMADA, mits anders overeengekomen.

* Voor het bijwerken van een pas gezette tatoeage (bij DAMADA) geldt:

– langskomen binnen 2 weken na het zetten voor beoordeling genezing/nazorg

– in overleg bijwerken 4-8 weken na het zetten

– in overleg afspraak/tijd inplannen voor het bijwerken

– kosten voor het bijwerken zijn € 25,00 i.v.m. materiaal/tijd (dit is 50% van de normale startprijs)