Prices PMU

PRICES PERMANENTE MAKE-UP T/M DECEMBER 2021

(klik hier voor AANBIEDINGEN)

PRIJSLIJST PERMANENTE MAKE-UP

I.v.m. het corona-virus werken wij met extra bescherming, zoals mondkapjes. Ook de klant krijgt een mondkapje of indien je dat wenst mag je een eigen mondkapje meebrengen. De behandelingen aan de lippen worden daarom op dit moment niet gezet. De overige behandelingen worden 1 op 1 uitgevoerd. Er kan niemand extra mee naar binnen in de shop of behandelkamer.

Bij het maken van een afspraak wordt een aanbetaling van € 50,00 voldaan. Bij het niet tijdig afbellen (tenminste 2 werkdagen van te voren), ziekte of niet komen opdagen bij de 1ste behandeling, wordt de aanbetaling in rekening gebracht of i.g.v. een nabehandeling wordt € 25,00 in rekening gebracht.

Bij het voortijdig staken van arrangementen/behandelingen, wordt geen geld geretourneerd.

Alle behandelingen zijn inclusief 1x gratis nabehandeling na ca. 5-6 weken tot 3 maanden na 1ste behandeling.

Een extra nabehandeling op verzoek van klant bedraagt € 25,00 p/onderdeel, mits door DAMADA gezet en binnen 3 maanden na 1ste behandeling.

Extra nabehandelingen op verzoek van klant 3-24 maanden na 1ste behandeling, bedragen 50% van de originele huidige prijzen, m.u.v. prijzen in acties, aanbiedingen, advertenties e.d. en mits door DAMADA gezet.

Behandelingen na 24 maanden na 1ste behandeling worden als nieuwe behandeling beschouwd.

Voor het coveren van rode of blauwe gloed, wordt p/behandeling € 25,00 extra voldaan.

Ook correcties, bijwerken, nabehandeling van PMU die door een andere salon gezet zijn, worden als nieuwe behandelingen beschouwd.

Bij de behandelingen van eyeliners en lipliners, dient de klant een tubetje EMLA-zalf (5gr) mee te brengen. Dit is op doktersrecept verkrijgbaar bij de eigen huisarts/assistente om vervolgens op te halen bij de apotheek. De ogen of  lippen kunnen dan thuis al tenminste 2-3x (elk half uur) voor aanvang behandeling worden ingesmeerd met de verdovende zalf. De zalf bij de behandelingen in originele verpakking van de apotheek meebrengen.