Prices Body Piercings

PRICES BODY-PIERCINGS 2021

(klik hier voor AANBIEDINGEN)

ALTIJD ZONDER AFSPRAAK (i.v.m. het corona-virus gelden andere regels)*

PRIJSLIJST BODY-PIERCINGS

I.v.m. het corona-virus werken wij met extra bescherming, zoals mondkapjes. Ook de klant krijgt een mondkapje of indien je dat wenst mag je een eigen mondkapje meebrengen. Alle intiempiercings, neusknopjes, lip-, wang- en mondpiercings, worden op dit moment niet gezet.

Bij tong- en cheekpiercings worden de staafjes GRATIS omgewisseld voor kortere. (Bij de tongpiercing max. 2x en bij de cheekpiercings max. 1x).

Voor het omwisselen of verwijderen van piercings, die bij DAMADA zijn gezet, wordt € 5,00 gerekend i.v.m. materiaal/tijd (exclusief prijs van eventuele bij DAMADA gekochte nieuwe piercing).

Wij wisselen of verwijderen géén piercings die ergens anders zijn aangeschaft of gezet.

Stretchen oor 1ste behandeling inclusief fleshtunnel vanaf € 12,50 p/oor. Vervolgafspraken vanaf € 5,00 p/oor.

De prijzen in bovenstaande tabel zijn voor titanium piercings p/st (of 18kr verguld + €6,00). Bij de Snake-, Spider-, Angel- en Cyberbite is de prijs in bovenstaande tabel p/2 st.

Prijzen zijn inclusief sieraad, piercen, nazorgvoorschriften en antisept. 

*Voor het zetten van piercings kan je normaal gesproken altijd zo langskomen. Dinsdag t/m vrijdag van 12:00 – 17:00 uur en op zaterdag van 12:00 – 16:00 uur.

LET OP! Op dit moment i.v.m. het coronavirus en de maatregelen van het RIVM, werken wij alleen 1 op 1 en alles op afspraak. Om een afspraak te maken kan je een e-mail sturen naar info@damada.nl

Tot gauw!